C C C C A+ A A- X

Списък на допуснатите кандидати до участие във втория етап от конкурса за назначаване на съдебен служител на длъжността “Съдебен секретар”

Дата на публикуване 26 април 2021 Последна редакция 26 април 2021 Обяви и конкурси Отпечатай

Списък на допуснатите кандидати до участие във втория етап от конкурса за назначаване на съдебен служител на длъжността “Съдебен секретар” (1 щ. бр.) в Административен съд – Благоевград, обявен със Заповед №  РД-13-32/15.03.2021 г. на Председателя на съда



  Вх.№ и дата на заявление      ИМЕ   
 1/25.03.2021 г.   Г. Стоева
 2/30.03.2021 г.   Л. Маркова 
 3/06.04.2021 г.   Ст. Василева 
 4/16.04.2021 г.   Ст. Китановска
 5/16.04.2021 г.   П. Чалъкова
 6/19.04.2021 г.   В. Костадинова - Качулска
 7/19.04.2021 г.   Цв. Вангелова


 

             Писменият изпит – проверка на компютърните и машинописни умения – бързопис, правопис, стилистика, граматика и пунктуация, за назначаване на длъжността “Съдебен секретар” (1 щ. бр.), ще се проведе на 18.05.2021 година в сградата на Административен съд - Благоевград, ул.”Тодор Александров” № 47, ет.3.

             Начален час на писмения изпит:

- 13.00 часа за кандидати с вх. №1, вх. № 2, вх. № 3 и вх. № 4;

- 14.00 часа за кандидати с вх. № 5, вх. № 6 и вх. № 7.

            Настоящият списък се обяви на таблото за съобщения в Административен съд – Благоевград и в интернет страницата на съда на 26.04.2021 година.

 

            ПРЕДСЕДАТЕЛ НА КОМИСИЯТА: /п/ не се чете

                                                                             (Марияна Мицева)

                                                       ЧЛЕНОВЕ:

                                                               1./п/  не се чете

                                                                            (Василка Каламска)

                                                               2./п/  не се чете

                                                                            (Елена Филипова)

Още по темата

Този сайт използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на сайта.

Приемам Отказ Повече информация